Rhino R-VX 54KenmerkenElektro motor 12V
MerkRhino
TypeR-VX54
Vermogen320W
Versnellingen5 voorruit / 2 achteruit
Stuwkracht54lbs/1.6PK
Spanning12V
Aslengte91 cm
Vraagprijs€ op aanvraag
OmschrijvingDe Rhino R-VX 54 is een krachtige fluistermotor uit de VX-lijn van het Duitse merk Rhino.
Deze lijn levert de hoogste prestaties en is leidend in de markt. De Rhino R-VX 54 fluistermotor kan door zijn grote kracht ook op de wat zwaardere boten gebruikt worden, zoals kleine polyester boten.

De VX serie steekt vooral boven andere elektromotoren uit door het optimale stroomverbruik, met de zuinige Rhino R-VX 54 hebt u een langere vaartijd dan bij andere merken. De R-VX 54 werkt op alle accu's die 12V afgeven, het is raadzaam om een accucapaciteit van 85 - 150Ah aan te houden wanneer u gaat varen.
De motorkop van de Rhino fluistermotor is uitgerust met een digitale accu-conditiemeter, zo weet u hoe vol de batterij nog is. Met deze praktische functie maak u een afgewogen besluit over hoe lang u nog door kan varen.


Rhino VX fluistermotoren hebben een aantrekkelijke prijs en zijn prettig in gebruik. Veel onderdelen van de Rhino R-VX 54 bestaan uit RVS en de motor heeft een nette afwerking. De levensduur van de R-VX 54 wordt aanzienlijk verlengd door deze deugdelijke bouw.
De Rhino R-VX 54 heeft 3 vleugels op de schroef en kan 8 verschillende snelheden varen: 5 vooruit, 2 achteruit en neutraal. De telescopische helmstok kan niet alleen sturen, u bedient hiermee ook het schakelsysteem. De motor is met 1 druk op de knop omhoog geklapt. Als u een obstakel raakt, dan klapt de motor ook automatisch omhoog. Hierdoor vaart u hem niet meteen kapot.
De stuurdruk en schroefdiepte zijn in te stellen op de positie die u het prettigst vindt, dit gaat traploos met een soepel uitschuifsysteem.
thumbnail boot1 boot2 boot3 boot4 boot5 boot5