In alle rust genieten van de natuur


Geluidloos varen door een prachtig eeuwenoud Hollands landschap. Dat zou u misschien niet verwachten op minder dan 10km afstand van de Dam in Amsterdam. Daar vindt u een typisch Hollands weidegebied: Waterland. Een waterrijk natuurgebied met rust en ruimte, ideaal om per boot te ontdekken. Dat kan in een fluisterboot. Geluidloos elektrisch aangedreven via accu's, zodat u tot maar liefst 6 uur kan rondvaren.
Leuk en interessant met kinderen, als romantisch tochtje met uw partner, als natuurvriendelijk uitje met collega's, of om gewoon de natuur in een bijzondere omgeving eens te ontdekken.

Jachtwerf Straver is centraal gelegen en bied zo een perfecte gelegenheid voor het huren van een boot. Ontdek het vogelrijke Ilperveld, de prachtige routes van de Gemeente Waterland of ga voor anker en geniet van de rust op het water.Voor meer informatie of reserveringen neemt u contact op met: 06-38598718, of stuur uw vraag naar verhuurjachtwerfstraver@gmail.com

Fluisterboten

Onze fluisterboten, waarvoor u geen vaarbewijs nodig heeft, varen "fluisterstil" en zijn makkelijk te besturen. Wij beschikken over 4 pers. en 6. pers. uitvoeringen. Voor de kleine vaargasten zijn zwemvestjes beschikbaar. We hebben een aantal mooie vaarroutes voor u samengesteld. Afgestemd op diverse vaaruren. Minimaal vaaruren zijn 3 uur tot een maximum van 6 uur.

Canadese kano

Wilt u graag actief op pad of juist de kleinere vogelrijke slootjes in kunnen varen, dan is het huren van onze canadese kano echt iets voor u. Deze 4-persoons kano is ruim, stevig en gemakkelijk om mee te varen. U kunt met deze kano kiezen voor een route door kleine slootjes of door de grote vaart.

Wij zijn in het bezit van zwemvesten en een routekaart voor mooie vaartochten.

Voor het varen wordt een borg gevraagd van € 100,-, en is legitimatie verplicht.
  • "Canadese Kano 4p"
  • "Canadese Kano 4p"
  • "de Fluisterboot"
  • "de Fluisterboot"
  • "Canadese Kano 2p"
  • "Canadese Kano 2p"